Acest site este cofinațat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Întrebări frecvente


Cine are voie să utilizeze platforma www,miculprint.eu?
Unde mi-au dispărut din medalii și trofee?
Cum pot recupera medaliile și trofeele?
Nu s-ar putea să nu dispară din „vitrină” medaliile și trofeele cucerite?


Cine are voie să utilizeze platforma www,miculprint.eu? Sus

Platforma www.miculprint.eu poate fi utilizată de orice persoană interesată să își dezvolte competența în diferite domenii cheie, în care sunt materiale pe site. Detalii sunt prezentațe și în secțiunea Termeni și condiții.
Unde mi-au dispărut din medalii și trofee? Sus

Micul Prinț oferă recunoașterea eforturilor prin însemnele specifice, sub formă de medalii și trofee. Acestea vor reflecta rezultatele obținute începând din anul școlar 2013-2014. Deoarece începând cu medalia de argint, medaliile și trofeele se oferă prin raportarea la un întreg, orice adăugare de materiale pentru o competență se reflectă în structura întregului.
Spre exemplu au fost adăugate materiale pe un nivel de abstractizare la o competență specifică. Automat sistemul detectează că o medalie de bronz nu a fost luată, de aceea ia din pagină medalia de argint și în consecință și pe cele care se bazează pe ea, dacă au fost acordate.


Cum pot recupera medaliile și trofeele? Sus

Elevul poate să remedieze ușor situația și să pună la loc, în „vitrina”, trofeele aruncând o privire (logat) pe pagina proprie cu trofee. Acolo se afișează și medaliile necucerite, pe competențe și nivele de abstractizare. Identificându-le pe acestea el poate merge apoi să rezolve acțiunile propuse și să refacă întregul care oferă medalii superioare ori trofee.  


Nu s-ar putea să nu dispară din „vitrină” medaliile și trofeele cucerite? Sus

Din păcate nu, ne pare rău. O medalie superioară bronzului, ori un trofeu, arată și relația cu celelalte materiale de pe site, din aceeași familie. Dacă apar noutăți la o mică parte se modifică întregul, datorită sistemului integrat, pe nivele, de acordare a recunoașterii prin medalii/trofee. Acest lucru se va întâmpla însă din ce în ce mai rar după ce miculprint.eu va deveni matur, acum este încă în creștere. 
Pagina cu trofee/medalii arată situația la zi, în raport cu ceea ce s-a propus pe site, în cadrul activităților de dezvoltare a competențelor. Acest lucru este asemănător cu verificarea automată dacă o aplicație soft de pe computer sau dispozitivul mobil este actualizată. „Vitrina” se actualizează automat, altfel informațiile sunt incomplete. Nu putem minți, păstrând informațiile neactualizate. 
QuickBibleStartQ