Acest site este cofinațat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

 Nu am impresia, sunt sigur că elevii au muncit mult, cu dăruire, de aceea le mulțumesc! 

Sunt sigur că aproape toți elevii cuprinși în proiect au muncit foarte mult. După ore, după servirea mesei, nu a fost ușor să se concentreze pe exerciții și probleme. Prin faptul că au progresat ne-au arătat încă odată, dacă mai era nevoie, că doresc să învețe, că pot face acest lucru, dacă ceea ce este de învățat este prezentat într-o manieră firească, strâns legat de aplicarea lor directă în viața de toate zilele.
Lor și-au dovedit că pot, cu fiecare efort făcut au devenit mai puternici.
Dragi elevi care ați fost alături de noi, vă mulțumesc că ați pus suflet în ceea ce ați făcut și vă felicit pentru tot ce ați reușit! Sunt convins că nu veți uita timpul petrecut în proiect și că veți rămâne prieteni cu Micului Prinț.

Mulțumesc și echipelor care au fost formate din oameni extraordinari, dedicați profesiei, menirii lor, și de aceea foarte competenți. Fără buna noastră colaborare nu reușeam să facem față exigențelor Micului Prinț.  Ioan Vlașin - manager proiect

Acest program este unul foarte important pentru mine pentru că aici am învățat lucruri noi, pe care încă nu le-am învățat la școală, pentru că aici am șansa să lucrez prin intermediul unui site nemaiîntâlnit până acum, pentru că pot să rezolv diferite situații și am posibilitatea să socializez cu colegii prin ajutorul acordat acestora în timpul programului. (Codrin Marin, elev în clasa a VIII-a, Bihor)

Am venit la programul Micul Prinț pentru că am rămas puțin în urmă la matematică, iar acest program m-a făcut să învăț mai bine prin exercițiile realizate. (Giulia Turcuț, elevă în clasa a VI-a, Bihor)

Am ajuns la acest program la îndemnurile colegilor. Sunt foarte mulțumită de el, m-a ajutat să recuperez mare parte din materie. (Ana Maria Albiș, elevă în clasa a VI-a, Bihor)

QuickBibleStartQ